Köszönöm az előjelentkezéseket a gyerek mikulásra. Reméljük, hogy sikerül egy szép, élményekkel teli napot szerveznünk mind a gyerekek mind pedig a felnőttek számára.

Ízelítőként: Délután színielőadás keretében érkezik a Mikulás, rendet téve a veszekedő krampuszok és manók között, és persze nem felejti el megajándékozni a gyerekeket sem J.

Az esti bulin pedig a zene veszi át főszerepet, de reméljük, hogy sikerül egy kis játékot és versenyt is belecsempésznünk, hogy a kevésbé táncos lábúak se unatkozzanak.

Az anyagiakat a belépőkből, tombolákból befolyó összegből, és egyesületi támogatásból próbáljuk megoldani. Sajnos a keret így is elég szűkös, ezért támogatók, felajánlók jelentkezését várjuk. Örömmel vennénk a gyerekek számára a mikuláscsomagba tehető apró dolgokat, esetleg édességet, gyümölcslevet. (A gyereke száma 60-100 között mozgott az előző évek folyamán.)

Várunk ezen kívül, felajánlásokat az esti tombolára!

Legfőképpen pedig várjuk, hogy december 8-án sokan eljöjjenek, és együtt élvezzük mind a délutáni, mind pedig az esti programokat!

A csapat nevében:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20/387 69 59