Ez a kis összefoglaló segítséget nyújt eligazodni a honlapon.

Regisztráció: Csak regisztrálás után lehet hozzászólni a cikkekhez, beírni a fórumba, képeket feltölteni, feladatokat kezelni. Csak regisztráció után érhető el "Tagoknak" oldalak.
A regisztrálás során szükség lesz a rendes nevedre! Erre azért van szükség, mert szeretnénk, ha a hozzászólásokról tudnánk ki írta, másrészt a nagyobb jogosultságok megadásához szükségünk van a teljes névre. Ahhoz, hogy egységes legyen a formátum, ezért kérjük mindenkitöl a rendes nevet.
A regisztráció adatai csak egy adatbázisba kerülnek, amihez csak a honlap keretrendszere fér hozzá. 
A tagok személyi adatait az egyesület csak saját céljaira használja, azokat harmadik fél számára nem adja ki.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagoknak jogosultság: Csak egyesületi tagok kapják meg ezt a jogosultságot a regisztráció során az aktuális tagdíj-lista alapján.
Az Egyesületi tagok láthatják a taggyűlési jegyzőkönyveket, tagdíjbefizetések állását, és a legutolsó hozzászólások oldalsó modul csak számukra elérhető. 

Bejelentkezés: Ha az "Emlékezz rám" kiskockát kipipálod, akkor a böngészõ következõ indításakor nem kell újra beírni a neved, jelszavad.

Jelszó, e-mail cím változtatás: Mivel ezek az adatok csak a regisztrált felhasználóknál értelmes, csak regisztrált tagoknak van ilyen "Adataim" mező a bal sávban. Ha jelszavadat meg akarod változtatni, e-mail címedet esetleg a felhasználónevedet, akkor itt megteheted.

Kedvenceim: Csak regisztrált felhasználóknak elérhető mező a jobb oldali sávban. Egyrészt felsorolja, melyik cikkeket, mennyiszer nézted meg, másrészt a kedvenc cikkeket be lehet jelölni, és akkor legközelebb könnyű megtalálni.

Hírszolgáltatás (RSS): az oldal tudja ezt a funkciót. Internet Explorer 7-8-9-10-el, vagy Mozilla Firefox-al mûködik (IE 6-al nem!). A funkció lényege, hogy az oldal új híreit a böngészõ saját formátumában, összegezve jeleníti meg. 

Sajnos csak a fõoldal új híreire mûködik.

Keresés: A fenti menüsor "Keresés" funkciója, az egész oldalon keres.

Képfeltöltés: Lehetõség van közvetlen képfeltöltésre is. Regisztráció után megjelenik a link ahol ez megtehetõ. A képeket 800x600-as méretben 85%-os minõségben jpg formátumban tedd fel. Sajnos csak egyenként tudod feltenni.
Ha ez túl bonyolult lenne küldd el a képeket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.re, vagy keresd topit (20)390-8552.

 

Ha bármi kérdésed van a honlappal kapcsolatban, nem értesz még valamit, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  írj!