A jelenlegi levlista mellett elindítjuk a kanyar-hírlevelet is. A levlista megmarad változatlan formában, mivel nem akarjuk korlátozni senkit mondandójában. De egyre több jel utal arra, hogy valamit mégis kell csinálni, mert a megnövekedett létszám miatt egyre több a hozzászóló, és sokaknak nincs energiája mindent végigolvasni és kiszűrni a fontos leveleket. Pedig néha tényleg fontos dolgok mennek, amit semmiképpen sem szeretnénk, hogy elkerülje a figyelmet.

Lényeg, hogy a hírlevélre a levlistára eljutó levelek témáiból egy levelet továbbítanánk. Ha több hasonló dolog menne, akkor egy levélben összefoglalva azokat. Cél, hogy napi max. 1-2 levél legyen, ami még a ritkán levelet olvasók számára is nyomon követhető. Természetesen a válogatás erősen szubjektív lesz, apró dolgok is továbbítva lesznek, de szigorúan ügyelve a minimális levélszámra és a stílusra.


A levlistát rendszeresen olvasóknak nem érdemes váltani a hírlevélre, több információ nem lesz a hírlevélen.


Mit kell tenni, ha fel akarsz iratkozni hírlevélre?

Írd Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , hogy "fel szeretnék iratkozni a hírlevélre".