Aki itt Pátyon, azok számára a már hagyománnyá vált repertoárral tud szolgálni egyesületünk:

Kb. 19 órától már lehet jönni gyülekezni a Forrási térre, a kemencéhez egy tál lencselevesre és forralt borra, gyerek italra. Közben lehet segíteni a tűzijátékok telepítésében, kordonozásban.
Az ételt, italokat az Egyesület támogatja! De adományokat, hozzájárulást örömmel és köszönettel elfogadunk.

20:00-kor kezdődik a Tűzijáték (Hagyományosan ilyen korai időpontban tartjuk, hogy a kisebb gyerekek is eljöhessenek és láthassák.)

A tűzijátékot - mint minden évben - adakozásból tervezzük kivitelezni, ezért kérjük, hogy aki teheti némi anyagi hozzájárulással is emelje az est fényét és látványát. Kérem, hogy a támogatásra szánt összeget december 30. estig szíveskedjetek Paksi Tamásnak, Móricz Zs.u.67. 20-390-8552 eljuttatni. 31-én már ne adjatok pénzt rá, mert akkora már meg kell venni. De, ha valaki nem tudja előbb elhozni, elég ha megmondja előre mennyit szán rá, de még 31-e előtt!
Nem tudom megmondani előre mikor leszek itthon, kérek előtte egy telefont, de be is lehet csengetni :)

Segítőknek találkozó 18-19 óra között.

Fontos:
- A tűzijáték a Forrási tér alsó részén, a füves pályán kerül megrendezésre, csak a szalagkorláton kívülről szabad nézni! A leggondosabb előkészítés ellenére is mindig van 1-2 eltévedő rakéta, fontos a biztonsági távolság betartása! Aki saját rakétáit akarja fellőni, beszéljen a szervezőkkel, csakis az elkerített területen, előreegyeztetve történjen meg!

Kérjük a szomszédokat közel és távol, hogy a környéken lakó kutyák és más négylábú kedvencek miatt, ne petárdázzon senki sem azon az éjszakán sem!