Közeleg  a karácsony és az ünnepi asztal tradicionális étke a hallé (amely azért hallé mert halból főzik, és nem halászlé mert halászból nem olyan jó...) :)

Ezzel a kis segítő, oktató rendezvénnyel próbálunk tradíciót teremteni, és persze támogatást nyújtani azoknak, akik meg szeretnék tanulni a receptet és el szeretnék lesni a fortélyokat, hogy karácsonykor már saját főzésű étellel büszkélkedhessenek a család és a vendégek előtt.

Tavaly rendeztük meg első alkalommal a Forrási téren - biztató érdeklődés mellett - az első halászlé workshopunkat. Idén bővítünk egy kicsit, lesz még melegen füstölés is.

Természetesen ahogy tavaly, lesz egy kis forralt bor is, gyerekeknek puncs. Valamint bor vásárlási lehetőség is a Pátyi Borért Társaság kiváló boraiból.

Időpont: 2014. december 20. szombat.
Helyszín: Páty, Forrási tér, tűzrakó hely és környéke

Program:
10.00 találkozó, tűzgyújtás, előkészítés.
10.15-12.30 Főzés, füstölés
12.00-13.00 kóstolás, értékelés

Ahogy tavaly, idén is örömmel látjuk az elméleti érdeklődőket, a saját felszereléssel főzni akarókat, a jegyzetelőket, kíváncsiskodókat, arra sétálókat. Jegyzetelni, fényképet, filmet készíteni KÖTELEZŐ! :)

Aki  főzni szeretne, kérem jelezze előtte, hogy a részleteket, eszközöket megbeszélhessük.

Üdv.
Rokolya Péter
20/222-0789