Március 3. szombat    Segít a közösség I. Kolbászoljunk együtt! Rendeztünk már nem egyszer kolbászos játszóházat, most azt folytatnánk kicsit másképp. Húsbekeverés, töltés, próbasütés (a legfontosabb!) és füstölés. Kinek mennyi az otthoni igénye, annyi kolbászra jelentkezik be. Egyesületünk az előző nap vágott, tisztított fél disznókat és a kolbászmestert biztosítja. A kimaradó nemes tőkehúsok szintén megvásárolhatók, hazavihetők. Ha időd és kedved van, tarts velünk, egy "kolbászolásra"!

Április 13. szombat    Tavaszi Nagytakarítás. Az ősz és a tél viharai sok szemetet sodornak hozzánk évről-évre. Kicsik, nagyok, sok szorgos kéz gyűjt ekkor össze mindent, ami zsákba tehető, környezetünket rútító. Az építkezési szemetek jó része már a múlté, nagyobb koloncok kevésbé várhatók. Megigazítjuk a fákat, bokrokat, kimeszeljük a kemencét és a sütőhelyeket, lefestjük a játékokat. A munka végén meglepetés a téren!      Esőnap április 20-án.

Május 1. szerda    Majális. Egész napos pörgés-forgás. 15-20 csapatos főzőverseny hivatásos zsűrivel. Versengés az Arany Fakanálért. Ugrálóvár, műsorok, motorka- és bicikliverseny a gyerekeknek. Találkozás a faluval és az ország legjobb sült krumplijával.

Május 25. szombat    Bajnokok Ligája közvetítés a téren, a szokásos gyerek- és felnőtt kellékekkel.

Gyümölcsérlelő nyár    Segít a közösség II. Lekvár főzés a Babtarack legnagyobb edényében, ki mennyit rendel, annyit tud hazavinni. Néhány éve volt, sikeres rendezvényünk sokak óhajára visszatér. Részletek az idő közeledtével.

Gyümölcs-szépítő ősz        Segít a közösség III. Lekvár főzés az ősszel érő gyümölcsökből.

Szeptember 7, 14, 21. (?)    Szomszédünnep. Elkezdődött az iskola, itt van a szüret is. Vidám nyár-búcsúztató. Régi barátságot megújulása, újak szövődése. Gyerekfoglalkoztató kisebbeknek. Ki mit hoz, azt tesz az asztalra. Lesz friss must, amit a gyerekek helyben készítenek a frissen szüretelt szőlőből, de lesz tartalmasabb asztalra való is.

November 15. péntek    Szent Márton Borklub. Számadás a föld terményeiből. Vidám libás vacsora mellett, először találkozunk újborokkal.

December 7. szombat    Mikulás délután a gyerekeknek.