Az időjárás jelentések és az idős nénik fájós csontjaira alapozva úgy döntöttük, hogy meghirdetjük az esőnapot, és a mára tervezett Forrási téri vigadalmakat vasárnapra tesszük (mert állítólag már jobb idő lesz).
 
Ha azok közül, akik ma nem tudtak volna jönni, valaki úgy érzi, hogy holnap már alkalmas neki, kérem jelezze, hogy tudjunk kalkulálni a kajával.
 

Mióta áll a kemence a Forrási téren minden évben aug. 20-án befűtöttük, hogy mindenki megsüthesse benne a maga kenyerét, esetleg pecsenyéjét.
Idén sem lesz ez másképp. Aki kenyeret, pogácsát sütne jelentkezzenEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a mail címen, szeretettel várjuk a vállakozó jelentkezőket.
 
Találkozó augusztus 20-án, csütörtökön délelőtt 11 órakor a kemencénél.  Ezt követi egy önköltséges pizza party. A pizza ára darabonként 800,-Ft, lesz ezen kívül, bruschetta, margherita, újhagymás és tonhalas pizzák.
 
Akinek ez nem megfelelő, vagy nincs itthon 20-án, egy újabb lehetőség, augusztus 22-én szombaton este repeta! Pizza és csevap party 2.
 
PZSKLE Elnöksége