Kedves Pátyi Lakosok!

Községünk évek óta egyre mélyebb baráti kapcsolatokat ápol a München melletti Kirchheim község polgáraival, egyesületeivel. E kapcsolat az idén aktívabbnak tűnik, mint bármikor eddig. Az alábbi időpontokban érkeznek hozzánk német  vendégek, akiknek az elszállásolásában számítok a falu lakóinak segítségére:

 

Május 1-3. között a kirchheimi Ifjúsági Zenekar tagjainak kell szállást és reggelit biztosítanunk. Kb 26 fiatal fiú és lány érkezik.

Május 29-31. Pátyi Pincenapok: közel 40 kirchheimi polgárnak kell szállást és reggelit biztosítanunk. Ök napközben közös programokon vesznek részt, amelyeken természetesen a vendéglátó családok is elkísérhetik őket.

Június 5-én kerékpárral (!)  érkezik Községünkbe az a nyolcfős "senior" csapat, akik Kirchheimtől Pátyig hét napon át kerekeznek. Nekik szintén szállást kellene biztosítani. Ők pénteken érkeznek és vasárnap indulnak vissza. 
Remélem, hogy az Önök segítségével meg tudjuk oldani a vendéglátást magánházaknál. Ezáltal mélyítjük a meglévő vagy éppen kiépíthetjük az újabb kapcsolatokat a kirchheimi barátainkkal.

Kérem, ha a fenti időpontok valamelyike alkalmas a vendégek fogadására, akkor az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezzék nekem. (nevüket, címüet, tel. számukat továbbá azt, hogy mikor, hány főt tudnak elszállásolni)
 

e-mail
06-20-9951386

Köszönettel: Kulcsár Mónika