Öregfiúk foci

Fejér Megyei Öregfiúk Bajnokság északi csoport:
Öregfiúk FB oldala


Zenés női torna

Szerettel vár minden kedves mozogni vágyó hölgyet Ácsné Erőss Krisztina az iskolai tanévben minden hétfőn és szerdán 19:00- 20:00-ig a pátyi Művelődési Házban zenés alakformáló női tornára.

Krisztina mobilszáma:30-3973-618

Északi gyaloglás Telkiben

nordic-walking


Konditerem

Arany J. - Dózsa gy. u. kereszteződésénél.  Kovács Ferenc üzemelteti

Intim torna

Intim torna indult a Vénusz Szépségszalonban (Páty, Sziklai S. u. 11.), gyógytornász vezetésével.
Időpont, minden kedden 20 órakor. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szilágyi Réka: 06/20-387-69-59

Lovaglás Pátyon

Kezdőknek és haladóknak, gyerekeknek és felnőtteknek, fiúknak és lányoknak!

Bellandor Lovarda

Kosárlabda

Hétfőn és szerdán a suliban.
Bővebb infó: Paksi Tamás 20-390-8552

Úszási lehetőségek

- A Városmajor utcában du 5-töl ill hétvégén van lehetőség. A belépőjegy árában a szauna használat is benne van. A pontos nyitva tartás a XII. ker szabadidős honlapján található.

- Piliscsabán van egy szuper uszoda, mozgáskorlátozottak a dolgozói, egy családi jegy 800,- forint amiben benne foglaltatik a szauna és a melegvizes masszázs medence használata is. István bácsinak hívják az oktatót, sajnos a teljes nevét nem tudom, egyszerűen imádják a nála tanuló gyerekek.

- Úszni gyerekekkel lehet budakeszin az AQUA Panzioban is (főúton van). Hétköznap vannak úszásoktatások, de lehet családostul is menni, itt is van szauna, jaccuzzi, a viz hőmérséklete 30 fokos mindig!

- Biatorbágyon a ponti szállóban az olcsóbb de ott szólni kell hogy melegítsék fel a szaunát és a víz is hidegebb, 25-27 fok.

- Külker Sportpark. A környezet rendezett és gyönyörűen parkosított. A belépő ára tartalmazza a szauna, az uszoda és a sportpályák (kivéve a salakos teniszpálya) használatát. Egy 33m-s felnőtt és 2 kisebb gyerekmedence van.
képek 1, képek 2.
 
- Herceghalom, Abacus Hotel 2 pálya, 25m
 
- Telkiben az MLSZ központban