Az idén is megrendezésre kerül a MIKULÁS rendezvény gyerekeknek. 2017. december 2-án, tervezetten 17:00 kezdettel a művelődési házában.

A rendezvényen profi szervezők új műsorral gondoskodnak a hangulatról, a gyerekek és a szüleik öröméről. A gyerekek részére mikulás csomag kerül összeállításra és kiosztásra, melyhez kérjük, hogy add meg, hogy hány gyermeked vesz részt a rendezvényen és ők hány évesek.
Kortól függően többféle csomag kerül elkészítésre.

A rendezvény és részvétel természetesen díjmentes, a gyerekek részére készítendő csomagok pedig személyenként 1.500 Ft-ba kerülnek. Ilyen értékben kerül tartalom a zacskóba.
Jelentkezéseteket és adataitokat emailben küldjétek el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.re legkésőbb, November 25-ig.
A befizetéseket egy borítékba téve, az adatokat a borítékban egy cetlire ráírva kellene leadni a Móricz Zsigmond utca 44. sz alá, Jóny Marcsi nevére, szintén November 25-ig. 

Megelőzendő a kellemetlenségeket előre jelezzétek részvételi szándékotokat, nagyon kellemetlen volna ha nemjelentkezések miatt valamelyik gyereknek nem jutna csomag. Néhány diák részére elegendő előkészítési, terem díszítési, székpakolási feladatok vannak, melyet nagyobb, középiskolás és gimis gyerekeinkre kívánjuk bízni. Részükre mostanság kötelező közösség érdekében végzett órákat a művelődési ház vezetője igazolni tudja és fogja azon iskolák tanulói részére, amelyekkel a művháznak szerződése van. A listát hamarosan küldjük, de a leggyakoribb bejárható középiskolákkal és gimikkel már van ilyen szerződés.

A fiatalok az ilyen jellegű részvételi szándékát kérem jelezzék, szintén emailben. Jelentkezési sorrendben választjuk ki, hogy kik jöhetnek, de mindenkinek előzetesen adni fogunk visszajelzést. Név, kor, telefonszám és email cím kellene, hogy a rájuk eső feladatokról őket közvetlenül tájékoztatni tudjuk.

Kérdéseitekkel keressetek bátran bennünket.

Szeretettel várunk benneteket a programon!
PZSKLE elnökség