Idén december 8-án szombaton tartjuk a kanyar Mikulás ünnepségét a Művelődési Házban.Aki kér még mikulás csomagot, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. december 3-ig, mert a következő napokban már készülnek a csomagok.

A programról annyit, a kanyarkoncerten gitárosok és egy énekes fognak fellépni, ezt követően a tavaly nagy sikert aratott, remek orgánumú Keresztes Nagy Árpád népi mesemondó ismét eljön hozzánk és az ajándékot láncos Miklós fogja osztani. A két program között pedig Tintér Gabival szeretnénk átmozgatni a résztvevőket egy táncház keretében.

A  kanyaros babyboom generáció tagjai már iskolások, ők azok, akik kisgyerekként költöztek ide vagy már ide születtek a kiköltözési hullám első éveiben. Rájuk gondolva merült fel az az igény, hogy tartsunk nekik tinidiszkót az ajándékosztást követően. Helyi DJ szolgáltatja nekik és később a felnőtteknek is a zenét.


Program :

16.30 - 17:00 : kanyarkoncert (gitár, ének)
17:00 - 17:30   Keresztes Nagy Árpád mesél

17:30 - 18:00   táncház Tintér Gabival
18:00 - 18:45:  Szent Miklós ajándékot oszt

19:30:  tinidiszkó

21:00 - batyusbál a felnőtteknek, belépő 1.000 Ft/fő, amit a helyszínen kérünk fizetni