Képek


Idén is szeretettel várjuk december 6-án délután a kicsiket, este pedig a nagyokat a hagyományos Mikulás ünnepre, illetve Krampusz bálra.

a szervezők

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mikulás plakát

A magam és a csapat nevében is köszönjük, hogy résztvettetek a szombati ünnepségen, és köszönjük a dícsérő szavakat is!Bebizonyosodott, hogy élni és alkotni érdemes, nemcsak a legkisebbek, hanem a cseperedők és a legnagyobbakért is.
 
A délutáni programunkon 94 gyerek és szülei vettek részt alkottak, szerepeltek és izgultak a Mikulásért és azért amit a puttyonában hozott magával.
 
A rendezvényt idén a Pátyi Zsámbéki-Kanyar Lakóparkért Egyesület  támogattaanyagilag, melyet ezuton is nagyon hálásan köszönünk, a másik támogatónk pedig az Antenna Digital cég volt aki lufikat adott a csomagok megtöltéséhez. Marót Piroskának a támogatás megszervezéséért nagy köszönet jár, hiszen a gyerekek a lufiknak néha jobban örültek mind a csokinak.
 
 
A szervezők felsorolása előtt nagy köszönet jár a szorgos apukáknak is akik SEGÍTETTEK DEKORÁLNI, VÉDTÉK A SZINPADOT, PAKOLTAK, FELÜGYELTÉK GYEREKEINKET, ÉS EGYÁLTALÁN ELVISELTÉK, hogy AZ ELMÚLT HETEKBEN MÁSSAL IS FOGLALKOZTUNK MIND A CSALÁDUNKKAL. ( Patkó Lajos, Kis István, Polgár Sándor, Piros Máté)
 
A szorgos kezű anyukák akik nélkül ez nem jöhetett volna létre:
 
Vén Erika
Szederkényi Erika
Marót Piroska
Barta Ágnes
Újvári Beatrix
Veres Krisztina
Jaczináné Giliga Krisztina

 

Kisné B. Gyöngyi