Az idén is megrendezésre kerül a MIKULÁS rendezvény gyerekeknek. 2017. december 2-án, tervezetten 17:00 kezdettel a művelődési házában.

A rendezvényen profi szervezők új műsorral gondoskodnak a hangulatról, a gyerekek és a szüleik öröméről. A gyerekek részére mikulás csomag kerül összeállításra és kiosztásra, melyhez kérjük, hogy add meg, hogy hány gyermeked vesz részt a rendezvényen és ők hány évesek.
Kortól függően többféle csomag kerül elkészítésre.

A rendezvény és részvétel természetesen díjmentes, a gyerekek részére készítendő csomagok pedig személyenként 1.500 Ft-ba kerülnek. Ilyen értékben kerül tartalom a zacskóba.
Jelentkezéseteket és adataitokat emailben küldjétek el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.re legkésőbb, November 25-ig.
A befizetéseket egy borítékba téve, az adatokat a borítékban egy cetlire ráírva kellene leadni a Móricz Zsigmond utca 44. sz alá, Jóny Marcsi nevére, szintén November 25-ig. 

Megelőzendő a kellemetlenségeket előre jelezzétek részvételi szándékotokat, nagyon kellemetlen volna ha nemjelentkezések miatt valamelyik gyereknek nem jutna csomag. Néhány diák részére elegendő előkészítési, terem díszítési, székpakolási feladatok vannak, melyet nagyobb, középiskolás és gimis gyerekeinkre kívánjuk bízni. Részükre mostanság kötelező közösség érdekében végzett órákat a művelődési ház vezetője igazolni tudja és fogja azon iskolák tanulói részére, amelyekkel a művháznak szerződése van. A listát hamarosan küldjük, de a leggyakoribb bejárható középiskolákkal és gimikkel már van ilyen szerződés.

A fiatalok az ilyen jellegű részvételi szándékát kérem jelezzék, szintén emailben. Jelentkezési sorrendben választjuk ki, hogy kik jöhetnek, de mindenkinek előzetesen adni fogunk visszajelzést. Név, kor, telefonszám és email cím kellene, hogy a rájuk eső feladatokról őket közvetlenül tájékoztatni tudjuk.

Kérdéseitekkel keressetek bátran bennünket.

Szeretettel várunk benneteket a programon!
PZSKLE elnökség

 

Idén december 3-án, szombaton látogat el hozzánk a Mikulás.

A helyszín a Művelődési ház, 16:00 órától várjuk a kicsiket és a nagyokat.

Program előzetes:

  • 16:00-tól a tervek és igény szerint kézműveskedés, a jelentkezők korosztályához illesztjük majd a lehetőségeket, ezért jelentkezésnél adjátok meg a gyermek korát is.
  • 17:00-tól előadás a nagyteremben: Pódium Színház Találkozás a Mikulással című mesejátékát adja elő, ahol - mint ahogy a címe is jelzi - találkozhatunk magával a Mikulással.
  • 18:00 körül a Mikulás előveszi nagy zsákját, melyben minden jó lapul és minden gyereknek jut belőle valami...

Előzetes jelentkezés mindenképp szükséges ezen az oldalon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címen november 21-én este 18:00 óráig!

A jelentkezés akkor válik regisztrálttá, amikor a jelentkező megkapja a személyes visszaigazoló e-mailt, benne a viszaigazolás sorszámával!!!!

A jelentkezést követően 24 órán belül kell visszaigazolást kapnod. Ha nem kapsz visszaigazolást, jelentkezésed nem jutott el hozzánk. Ebben az esetben érdeklődj telefonon!

Támogatásként (Mikulás ajándék) 1.500Ft-ot kérünk gyermekenként, melyet a jelentkezési határidőig kell befizetni.

A befizetésekhez hívd Fekete Máriát +36 70 246 0538 telefonszámon.

Jelentkezéshez az alábbi adatora van szükség:

  • Gyermek neve:
  • Életkora:
  • Szülő neve:
  • Szülő telefonszáma:
  • (Több gyermek esetén egy e-mailben, de külön megnevezve kérjük az adatokat leadni!)

Mindenkit várunk nagy szeretettel!
Mikulás segítői

A Mikulás idén -az előző tervektől eltérően- dec.6-án (VASÁRNAP) fog ráérni eljönni hozzánk. Ez szerencse, mert a faluban meg szombat délután lesz a Betlehem avatás.

A helyszín a Művelődési ház, 15.00-tól várjuk a kicsiket és a nagyokat.

Program előzetes:

15.00-tól kézműveskedés, a jelentkezők korosztályához illesztjük majd a lehetőségeket, ezért jelentkezésnél adjátok meg a gyermek korát is

16.00-tól előadás a nagyteremben: Pódium Színház Mikulás bácsi bajban című mesejátékát adja elő, ahol találkozhatunk magával a Mikulással is

17 óra körül a Mikulás előveszi nagy zsákját, melyben minden jó lapul és minden gyereknek jut belőle valami...

Előzetes jelentkezés mindenképp szükséges a mikulas(kukac)patykanyar.hu mail címen november 27. (péntek) estig!

Támogatásként 1.000Ft-ot kérünk gyermekenként, melyet helyszínen lehet majd befizetni.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!
Mikulás segítői

Képek


Idén december 6-én szombaton látogat el hozzánk a Mikulás.

A helyszín a Művelődési ház, 16.00-tól várjuk a kicsiket és a nagyokat.

Program előzetes:

16.00-tól kézműveskedés, a jelentkezők korosztályához illesztjük majd a lehetőségeket, ezért jelentkezésnél adjátok meg a gyermek korát is

17.00-tól előadás a nagyteremben: Fogi Színháza az Télapó karácsonyi rénszarvasa című karácsonyi zenés mesejátékát adja elő, főszerepben Rudolffal a kis rénszarvassal

18 óra körül érkezik a Mikulás, hogy pontosan, mikor, azt nem lehet tudni, hiszen annyi teendője van a mai nap...

Előzetes jelentkezés mindenképp szükséges ezen az oldalon vagy a mikulas(kukac)patykanyar.hu mail címen illetve a 06-20-582-98-28 (Nagy Judit) telefonszámon november 28. (péntek) este 8-ig!

Támogatásként 1.000Ft-ot kérünk gyermekenként, melyet Nagy Juditnál a Tulipán 51-ben lehet befizetni.

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel!
Mikulás segítői

Idén december 7-én szombaton látogat el hozzánk a Mikulás.
A helyszín a Művelődési ház, 16.30-tól várjuk a kicsiket és a nagyokat.
 
Program előzetes (a program még alakulóban):
 
16.30-tól a kisteremben kézműveskedés.

17.00-tól előadás a nagyteremben: Fogi Színháza az Esüstmackó című gyerekmusicalt adja elő
és Rajzpályázat eredményhirdetése

18 óra körül érkezik a Mikulás
 
19-20 óráig igény szerint Tini Disco ( dj apuka kerestetik)

 
Előzetes jelentkezés mindenképp szükséges ezen az oldalon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címen illetve a 06-20-582-98-28 (Nagy Judit) telefonszámon december 2. (hétfő) este 8-ig!
 
Mindenkit várunk nagy szeretettel!
Mikulás segítői

Idén december 8-án szombaton tartjuk a kanyar Mikulás ünnepségét a Művelődési Házban.Aki kér még mikulás csomagot, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. december 3-ig, mert a következő napokban már készülnek a csomagok.

A programról annyit, a kanyarkoncerten gitárosok és egy énekes fognak fellépni, ezt követően a tavaly nagy sikert aratott, remek orgánumú Keresztes Nagy Árpád népi mesemondó ismét eljön hozzánk és az ajándékot láncos Miklós fogja osztani. A két program között pedig Tintér Gabival szeretnénk átmozgatni a résztvevőket egy táncház keretében.

A  kanyaros babyboom generáció tagjai már iskolások, ők azok, akik kisgyerekként költöztek ide vagy már ide születtek a kiköltözési hullám első éveiben. Rájuk gondolva merült fel az az igény, hogy tartsunk nekik tinidiszkót az ajándékosztást követően. Helyi DJ szolgáltatja nekik és később a felnőtteknek is a zenét.


Program :

16.30 - 17:00 : kanyarkoncert (gitár, ének)
17:00 - 17:30   Keresztes Nagy Árpád mesél

17:30 - 18:00   táncház Tintér Gabival
18:00 - 18:45:  Szent Miklós ajándékot oszt

19:30:  tinidiszkó

21:00 - batyusbál a felnőtteknek, belépő 1.000 Ft/fő, amit a helyszínen kérünk fizetni

A Mikulás eljön hozzánk idén is december 3-án szombaton.

A várakozás perceiben kézműveskedés és játékház szórakoztatja a gyermekeket 16 órától. Utána 17 órától Keresztes Nagy Árpád Népzenész - Regős - Énekmondó mesél és zenél. A Mikulást ezután várjuk.

A programra idén belépő nincs, az előadást és a mikuláscsomagokat az Egyesület ajánlja fel.
DE, előzetes jelentkezés szükséges Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.nál mailben. (telefont, ha lehet kerüljétek, de ha mindenképpen muszáj, csak este 5 után: 30-552-2433)

 

Tegnap délután ismét öröm és mulatság költözött kanyaros gyerekek szívébe, hiszen eljött a Mikulás és énekkel, tánccal, meg egy kis finomsággal kedveskedett nekik.
 Örömömre szolgált, hogy idén is 66 gyerek tudott részt venni az ünnepségen, és  szebbnél szebb alkotások születtek a kézműves sarokban is.
 
Az esti bálunk  családiasra sikerült 26 fővel, viszont annál hangosabbra, táncoslábú szomszédaink jól megkoptatták a terem padlóját, és a tombolákat lelkesen várták/vették át.
 
Képek hamarosan fent lesznek a honlapunkon, én megköszönöm minden segítőmnek a sok munkát, előkészületet, a résztvevőknek, hogy idén is velünk ünnepeltek.
 
Támogatóinknak is nagy köszönet jár,és további sikeres együttműködést remélünk a jövőben is!
 
A betegség miatt távol maradóknak, mielőbbi gyógyulást kivánok, és legyen békés, áldott ünnepünk!!

Kisné Benendek Gyöngyi


Meghívó:

Mellékelten küldjük nagy szeretettel idén is, az Egyesület 6. Mikulás ünnepségének meghívóját, melyre minden gyereket elvárunk, hogy kellően ráhangolódjunk az ünnepekre.
 
A nagyok a kicsiket bíztassák, a kicsik pedig a nagyobbakat csalogassák el hozzánk, hiszen idén egy igazán zenés mulatságon vehetnek részt.
 
Esti programként, pedig a szülőknek ajánljuk a hagyományos "batyús" Krampusz bált.
Tombola felajánlásokat idén is szívesen fogadunk, hogy a Nagyok csizmája is megteljen ezen az estén!
 
 
Jegyek elővételben már kaphatóak, de az előzetes bejelentkezéseket is szívesen fogadjuk helyszíni fizetéssel.

 

Képek


Idén is szeretettel várjuk december 6-án délután a kicsiket, este pedig a nagyokat a hagyományos Mikulás ünnepre, illetve Krampusz bálra.

a szervezők

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mikulás plakát