Képek

Kedves Szomszédság!
 
Az Egyesület 2007. évi programjának egyik legfontosabb pontja valósult meg vasárnap délelőtt 10-12 még mindig lelkes és a közért tenni hajlandó ember által: 54 darab 200-250 cm magas 3-4 éves előnevelt facsemetét ültettünk el a zsámbéki út mentén, további 7 fa került a játszótérre és a közparkba pótlásként. A fásítás minden anyagköltségét az Önkormányzat fizette. Reméljük, hogy a Móricz Zsigmond utca páros oldalán lakók is jó gazdái lesznek a fácskáknak és egyszer talán a fasor árnyékában kerékpárút is fut majd.
 
Köszönjük Péter, János, Attila, Endre, Tamások, Béla, András, Sanyi, Zoli és mindenki más segítségét. Remélem, hogy az ő munkájuk, hozzállásuk, tenniakarásuk a passzív többség számára is példamutató erejű és nem megmosolygott. Örülök, hogy végre az újlakótársak közül is csatlakoztak néhányan a "kemény maghoz", így kicsit kevésbé érezni azt, hogy a telep fejlesztése, az életminőségünk javulása csak néhány lakótárs szabadidős játéka.
 
Üdv
 
BM, Töki 68.

Meghívó:

Üdv Mindenkinek!

Az Önkormányzat által anyagilag is támogatott

                       FÁSÍTÁS a zsámbéki út mentén NOVEMBER 4-ÉN 9 órától

lesz (a fákat, a trágyát és a terepet igyekszünk addigra előkészíteni).

Különösen a Móricz Zsigmond utca páros oldalán lakókat és persze minden más lelkes szomszédot kérem, hogy jegyezzétek elő a fenti időpontot, mert a korlátos anyagi forrásokat kétkezi munkánkkal kell kiegészíteni (földmozgatás, talicskázás, trágyázás stb.).

Üdv

BM, Töki 68.

VASÁRNAP 9:00 óra: faültetés!  kb. 60 fa!!!

Találkozó a helyszínen: Határ út eleje.

Értesítsétek a szomszédokat is!