Kedd este(2009.10.20.) a bobcat-es meg tudta csinálni a felső füves terep kialakítását. A szint kialakításában Horváth Gábor igen nagy segítséget nyújtott, amiért itt is köszönetet szeretnénk neki mondani!

A kertésszel beszéltem, és a gereblyézést meg fogják csinálni. Még 1-2 alkalommal át kell kell menniük a terepen, aztán megoldják. Remélem 1 héten belül kikerülnek a fűmagok.
 
Amit meg kell még oldanunk, az a locsolás. Ennek megszervezéséhez kérek segítséget.


A rossz idő miatt a kertészek nem tudták szombat reggelre a terepet előkészíteni, így a gereblyézés kimaradt. Viszont a megrendelt 130 cserjét el tudtuk ültetni.

képek


Meghívó:

A kertészünkkel egyeztetve abban egyeztünk meg, hogy október 17-ére (szombat) szervezzük a társadalmi munkát. Addig ők megcsinálják a gyomirtást, egészen pontosan most szerdán, és 17-ig megcsinálják a finom tereprendezést. 17-én gereblyézünk majd, és elültetünk még néhány fát, talajtakarót. Ők pedig 17-e után vetik le a füvet. Utána az esőtől függően locsolnunk kell majd. (Itt jobb ötlet híjján, arra gondoltam, hogy ha 10-20 ember bevállal 1-1 napot, akkor meg van oldva.)

A tér idei őszi fejlesztésére is tervezünk adakozási lehetőséget, erről bővebben később.


Szóval:
- most október 7-én gyomirtás lesz a téren, ne engedjétek a gyerekeket legelni a téren (játszótérhez nem nyúlunk!)
- október 17-én füvesítés, fásítás, írjátok be a naptárakba!




Tegyünk együtt a környezetünkért!