Képek

 

Meghívó 2.:

Kedves Márton-napi Libás Borvacsorára felizgatott pátyi Szomszédok,

Már csak néhány nap és nov. 21-én, pénteken este, 20.000 órakor találkozunk a Közösségi Házban (Rákóczi út, a Krénnel szemben).

Örömmel tudatom, hogy csúcsjelentkezést értünk el. 44 rendes és +2 fő a várólistáról! Hiába a szigor, lágy a szívem. De jövőre, tényleg csak 44 főt fogadunk!

46-an sohasem voltunk még. Szeretném az érdeklődést betudni nem csak a múltban volt finom étel és borkínálatnak, a gyönyörű terítékeknek, a kulturált, jó hangulatnak, de annak is, hogy egyre többen ismeritek fel: a cudar évek miatti visszahúzódás saját csigaházainkba, nem megoldás. Az ember társas lény. Szükségünk van jó szomszédokra, barátokra, a közösségre. Ezt az igényt ki kell elégíteni. Nem lehetünk vegetáló csigalények. Brrr...  Kölcsönös viszony ez: egyénileg, családosan keressük, támogatjuk a közösséget, s a közösség is segít, támogat, örömet okoz.

Támogat építő, szépítő munkáival, rendezvényeivel. Tudjátok! Játszótér, környezetszépítés, Mikulás, Majális, s most a várva várt Borvacsora, majd az Advent, s a szilveszter esti, hangos összejövetel.  Örülünk Nektek.

A péntek estéről tegnap éjszakába nyúlóan volt az utolsó egyeztetés. A menüt már el is árulom:

Előétel : Ősz húrja zsong a libatepertős tálon  

Főétel : Rozé libamell, krumplipürén és rozmaringos-zelleres-körtekrémmel tálalva

Desszert : Körtés-mogyorókrémes sütemény