Meghívó 1.
Barátaim a Borban!

Csúszunk egy héttel. Pedig már úgy készülök. Bár hazai pályán fogok játszani, a kihívás annál nagyobb. Vannak szép boraink és még szebbek vannak másoknak. Meg fogjuk kóstolni mindet, ami belefér egy estébe.
De hát várnunk kell, mert a mi kulturánk mellett sok más kultura is van, pl. ötvösök és üvegművészek. Őket láthatjátok a Közösségi Házban ezen a hétvégén is. Tiffany üvegek, kisplasztikák. Ott a helyünk.
A bor addig is érik. Amíg várnunk kell, kérek Tőletek valamit. Kinek van meg lemásolható állapotban videón, mpeg-ben, bármiben Kazal László borkostolója? Szeretném begyüjteni!
Aki ismeri, tudhatja: jók a balatoni borok, jók..., Badacsonytól Füredig, és azon túl. De legjobbak közülük a ...?

Találkozunk április 7.-én, pénteken este, 20.00-kor a Közösségi Házban.

 

Meghívó 2.
Kedves Borbarátok,

Klubunk -rendhagyóan- április első péntek estéjén bemutatja az Balaton északi részének néhány reprezentáns borát.
Ma egy kicsit kurtán hívlak Benneteket -gyűrötten egy egész napi kertkapirgálástól- de már nagyjából összeálltak a borok és azok majd magukért fognak beszélni.
Bár lehet, hogy most sokan fellélegeztek, de bennem zeng Hamvas Béla, Márai és a többi klasszikus, köztük a feledhetetlen Kazal László profi borkóstolója is. Már ketten is jelentkeztek, hogy meg van nekik a műsor, nagyon kíváncsian várom. Révész Ági útján csak egy szót üzenek Nektek: nyakolaj. Gondolom sokatoknak beugrik hozzá a kép: a jó csopaki nyakolaj egyedül autentikus megunkkhoz vételének módja, a poharat emel-illeszt-gördít-dönt technika.
Péntek este begyakorolhatjuk és 2/3-os szavazás esetén klubunk felvételi rendszerébe be is illeszthetjuk.

Jöjj hát közénk és gyakorolj!
JELENTKEZÉS szerda estig !!!! Részvételi díj: 1500,- Ft

Várlak Benneteket.
Ritecz János