Nagyon szépen köszönjük minden dolgozóknak, szurkolónak, jó és rossz gyerekeknek, akik ilyen szép számban részt vettek és segítettek a szombati munkákban! Neveket nem szeretnék sorolni, mert nagyon hosszú lenne a lista...

A Kanyart megtisztítottunk a szeméttől, a gödrök többé-kevésbé be lettek tömködve és a kemence környékén majdnem sikerült befejezni a Sz.Lőrinc oszlopot. A játszótér nagykapuja újabb festékréteget kapott és most már befelé is ki lehet nyitni.
Az előkészítő még nem az igazi, sok munka vár rá, és a reá tervezett csapnak is még vizet kell fakasztanunk, kicsit több lett a felesleges földkupac, de legalább maradt munka, ami miatt ismét összegyűlhetünk.

Meghívó
  
Az ez évi szemétszedést április 4-ére 9:00-ra hirdetjük meg, útkaparással egybekötve. Találkozó a Forrási téren.
4 teherautónyi murvát rendeltünk meg, ez ki lesz szállítva elözö nap (péntek délután). Szombatra jön munkagép, és segítségével elterítjük a murvát a Tulipán, Május 1., Határ úton és a Forrási tér körül + a kis utcákban.
A murvaterítéshez hozzatok lapátot, szemétszedéshez kesztyüt. Szemeteszsákot veszünk.
A lentebbi május 16-ai munkákból is megpróbálunk minél többet előre hozni, de erre még jobban elő kell készülni.
Fontos, hogy az április 4-et véssétek be naptárotokba!
Kérlek jelezzétek válasz e-mailben, hogy tudjuk, előreláthatóan hány főre számíthatunk. Az eddigi jelentkezők az első hozzászólásban, nekik előre is köszönjük!
Tegyünk együtt a környezetünkért!

 
A további programjaink tervezett idöpontjai:
- Bortúra ápr. 18-ai hétvégén,
- Majális: máj.1.-én lesz a Kanyar majálisa, a fözöversennyel
- új játszótéri kapu befejezése, kemence lemeszelése, fatároló munkapaddal, Szt. Lőrinc oszlop, kisebb javítások – javasolt időpont: május 16.,
- Pátyi Pincenapok máj 30-31-én
- Júniusra tervezzük a Forrási tér rendezését