Június 3-án egyesületünk a következő programokat hirdeti meg és szervezi:
- Gyermekeknek, fiataloknak és táncra vállalkozó kedvű szülőknek a Májusfa kitáncolását. Leszen: harmonikás énekszóval zengő zenés táncos mulatság. Kezdés: 16.00 óra
- Ha már szép számban összejövünk a tavaszköszöntés népi hagyományának felelevenítéseként TAVASZI KVATERKÁZÁS-ra biztatunk benneteket. Leszen: szóda-szörp-fröccs-sült kolbász-virsli-zsíros deszka*! A jó hangulatot nektek kell hozni! Kezdés: 17.00 óra
- A 2017-es UEFA-bajnokok ligája-döntő közösségi kivetítés. Leszen: magasan kulturált szurkolói biztatás és szakkommentári hangulatvarázs. Csak tessék, csak tessék! Csak folyvást, csak folyvást! Hiszen a focihoz mindenki ért! Kezdés: 20.30.
*Amit az ellátmányról tudni kell:
- Nem vendéglátózunk, hanem összegyűjtjük az egyéni igényeket, az alapanyagokat megvesszük, majd közösen elkészítjük az étkeket
- A választék:
- A menü (1 pár virsli + 1/3 baguette + mustár/ketchup/torma + mü. tányér+ szalvéta -ára: 400 Ft)
- B menü (1 db kolbász + 1/3 baguette +mustár/ketchup/torma + mü. tányér+ szalvéta - ára: 500 Ft)
A virsli és a kolbász Czímer hús - Biatorbágy
A baguette - CBA Budakeszi
- A választék:
- Kérünk benneteket, hogy az igényeket erre az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.küldjétek
A rendelés kötelező tartalmi elemei:
név, telefonszám, mennyiség :
A menü: ......db
B menü:.......db
Fontos: fizetni a helyszínen kell. Kérünk benneteket, hogy a pontosan kiszámolt összeggel fizessetek. - A leadott igényeket még megfejeljük 10%-kal, de azok, akik nem jelezték előre igényeiket és miután a plusz 10% elfogyott, ott helyszínen nekik sajnos már nem tudunk adni! (A tartós barátság miatt szólunk előre, sértődés ne essék!)
- Az előrendelés határideje: 2017. május 30. - ezt követően nem tudunk már egyéni igényeket befogadni, mert nekünk is le kell adni az összesített rendelést
- Italok: szóda, szörp, rozé bor, fröccs, sör
- Nasi a meccs alatt: zsíros deszka (3 darab 3 kg-os Lipóti parasztkenyeret felszeleltetünk + pecsenyezsír - "mindenki magának keni" + lila hagyma+ só)
A technológia:
- a kolbász a kemencében sül
- a virsli bográcsban fő
Fakultatív program:
- Szalonnasütés
- a tüzet megrakjuk
- a szalonnáról, a nyársról, a kenyérről és többi igényedről neked kell gondoskodni